06-50929957

Lesmethoden

De rijlessen bij Autorijschool DIVA worden ook gegeven in de examen regio waar jij woont. Als de afstand tot jouw woonplaats te groot wordt zullen de lessen per dagdeel worden gegeven. Je wordt dan op een vooraf afgesproken tijd en locatie door jouw vaste rijinstructeur opgehaald en weer afgezet. Autorijschool DIVA doet er alles aan om het jou zo aangenaam mogelijk te maken en zodoende een zo hoog mogelijk slagingspercentage te realiseren! Hieronder kan je alvast orienteren wat het beste bij jou zal passen. Uiteraard denken we met je mee!

Ris-Lesmethode

Autorijschool DIVA geeft ook les volgens de Ris-Lesmethode. Met deze lesmethode leer je in een logische volgorde om stap voor stap je rijbewijs te behalen. Met deze moderne manier van lesgeven ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer!
De locatie waar je het examen gaat afleggen is afhankelijk van de regio waar je woont. Dit wordt vooraf besproken tijdens het maken van jouw lesplan. Indien je wilt weten of wij ook in jouw regio les geven, neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Faalangst

Autorijschool DIVA is ook gecertificeerd in faalangst. deze lesmethode is vooral geschikt voor leerlingen met examenvrees. Je kunt hiervoor ook een speciaal faalangst examen doen. wel zijn aan dit examen extra kosten verbonden. mocht je de opleiding en examen faalangst willen doen, geef dit dan aan in het contactformulier.

Reguliere Methode

Natuurlijk kun je bij ook losse rijlessen nemen bij autorijschool DIVA. Heb je bijvoorbeeld bij een andere rijschool lessen gevolgd, of kun je nog geen examen doen en zijn je rijlessen van het pakket op of wil je nog wat rijlessen extra volgen voor je examen, dan kan dat ook.

Wij werken met leskaarten, zodat u altijd weet waar u staat in de opleiding.

2todrive

Met 2toDrive kun je al van 16,5 jaar beginnen met rijlessen en vanaf 17 jaar onder begeleiding van een coach ervaring opdoen.

Rijles

Het is moeilijk om te zeggen hoeveel praktijklessen je nodig hebt voor het rijexamen. Dit is sterk persoonsafhankelijk en hangt er van af of je gevoel hebt voor autorijden. Je bent misschien een natuurtalent, of een gemiddelde leerling of je hebt er iets meer moeite mee.
Je kunt bij ons ook een vrijblijvende proefles doen. Deze is gratis als je besluit om een pakket te nemen. Tijdens deze proefles wordt er gekeken naar het aantal rijlessen dat je ongeveer nodig hebt. De instructeur kijkt tijdens deze proefles naar de aanleg die je hebt voor autorijden en hoeveel rijlessen jij als leerling nodig hebt om je rijbewijs te halen. Tijdens de proefles leer je de instructeur kennen en de auto waarin je rijles krijgt. Daarnaast kunnen we meteen een op maat gemaakt lesplan samenstellen dat geheel aansluit op jouw behoeften.

De kosten van deze proefles zijn GRATIS ( als je bij ons een lespakket afneemt ) anders €50,–.

Regulier

Lees meer over onze ‘normale gang’ van zaken

RIS methode

Wat is de RIS methode en ben jij geschikt?

Faalangst

Wij halen de ‘spanning’ eraf en laten je slagen

Lespakketten

Voordelig op maat snel je rijbewijs behalen

Translate »